Press "Notify when price drops" button to track God of War®: Chains of Olympus [PSP] price or check other PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 1 okt. 2009

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

€7.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.66 / 5

Ratings: 1526

God of War®: Chains of Olympus

Release date: 1 okt. 2009

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

In het begin was er duisternis…

Een immense schaduw bedekt het land. Helios, god van de zon, zit gevangen in de Onderwereld en chaos beheerst de wereld. Alleen de vervloekte krijger Kratos, slaaf van de Olympische goden, kan het licht terugbrengen en zo ontsnappen aan de vreselijke zonden uit zijn verleden.

Download God of War®: Chains of Olympus en beleef een exclusief nieuw hoofdstuk uit het epische verhaal van Kratos, de geest van Sparta. Verken oeroude rijken als de poorten van Hades en de diepten van Tartarus, los cryptische puzzels op en versla afgrijselijke monsters als de Minotaurus, Cyclopen en de slangdraak.

Compatibel met PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

OPMERKING: deze informatie was correct ten tijde van publicatie. Sommige spelonderdelen kunnen afwijken van de originele PSP™-versie of zijn misschien niet beschikbaar.

Ontwikkeld door Ready at Dawn Studios

Het volledige spel ondersteunt:
1 speler; geschikt voor Memory Stick Duo met minimaal 420 KB

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

God of War™: Chains of Olympus ©2005-2007 Sony Computer Entertainment America Inc. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Ready At Dawn Studios. God of War is a trademark of Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.