Press "Notify when price drops" button to track Trigger Witch price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 jul. 2021

Genre: Unique

Rating:

Developer: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: Chamorro, English, French, German, Japanese, Spanish

0 DLC

Highest price

€14.99

Lowest price

€10.49

Lowest PS+ price

€13.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.38 / 5

Ratings: 13

Trigger Witch

Release date: 28 jul. 2021

Genre: Unique

Rating:

Cheats:

Subtitles: Chamorro, English, French, German, Japanese, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Vorige speciale prijsaanbieding geldig van 22-09-2021 tot 06-10-2021 was €10.49.

Trigger Witch heeft de visuele stijl en de intuïtieve gameplay van 16-bit actie-avonturenklassiekers, maar geeft een ultra-gewelddadige draai aan de schattige, kleurrijke pixelart. Het spel heeft een meeslepend en origineel verhaal, raadselachtige omgevingen om te verkennen, een dynamische soundtrack, twin-stick-shootermechanismen en een grote verzameling vijanden om aan flarden te schieten. Dit verhaal zal je van begin tot het bloederige eind boeien.

Trigger Witch, van de makers van Reverie, is een gestileerde 2D twin-stick-actiegame in een vreemde open wereld waarin magie achterhaald is en vuurwapens de nieuwe manier van leven zijn. Je stapt in de laarzen van Colette, die bijna afgestudeerd is aan de Stock, de academie voor Tovenarij en Wapengekletter. Als een mysterieuze man haar rijk betreedt, worden gebeurtenissen in gang gezet die Colette's leven op zijn kop zetten. Zij is de enige heldin met genoeg vuurkracht om de vrede te herstellen.

Kenmerken:

• Verken een open wereld in de klassieke actie-avonturenstijl!
• Gebruik nieuwe vuurwapens en verbeter ze naarmate je verder komt.
• Ontmoet vreemde en innemende personages via interessante gesprekken.
• Schiet monsters op bloederige wijze terug naar hun eigen dimensie!
• Los omgevingspuzzels op en overwin obstakels op slimme manieren.
• Speel alleen of multiplayer als jij dat wilt, met drop-in lokale coöp.


Offlinemultiplayer (2 spelers)
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.