NL PS5 / PS4

SAVE: 66%

Ends: 17 aug. 2022

Hood: Outlaws and Legends

Press "Notify when price drops" button to track Hood: Outlaws and Legends price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 10 mei 2021

Genre: Action / Adventure / Strategy / Unique

Rating:

Developer: FOCUS HOME INTERACTIVE

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

€29.99

Lowest price

€6.79

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3 / 5

Ratings: 2

Hood: Outlaws and Legends
Hood: Outlaws & Legends
Hood: Outlaws & Legends - Tracker

Release date: 10 mei 2021

Genre: Action / Adventure / Strategy / Unique

Rating:

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
We zijn allemaal outlaws… maar sommigen van ons worden legenden.

In een genadeloze, ongecontroleerde staat strijden rebellen en schurken om hun plaats tussen de legenden op te eisen. Om invloed te winnen onder een onderdrukt volk, concurreren rivaliserende bendes in gewaagde overvallen om de rijken te raken waar het pijn doet. Volksheld of goudhongerige outlaw: alleen de besten ontsnappen met het zuurverdiende geld.

Twee teams van 4 spelers strijden om de perfecte overval uit te voeren in middeleeuwse omgevingen, waar wordt gepatrouilleerd door dodelijke AI-wachters. Elk personage heeft unieke vaardigheden en mystieke vermogens om al sluipend schatten te stelen of te domineren met luidruchtige, brute gevechten.

Bloed zal worden vergoten. Rijkdommen zullen worden gestolen. Legenden zullen worden herboren.

• Wees tegenstanders te slim af in intense PvPvE-multiplayerovervallen
• Ervaar een gewelddadige middeleeuwse wereld waarin magie wedijvert met menselijke kracht en corruptie
• Eis je buit op en investeer in voordelen, wapens en gewaagde nieuwe outfits
• Ondersteuning na lancering met nieuwe kaarten, personages, spelmodussen en evenementen


Eén offline speler
Onlinemultiplayer (2-8 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Online spelen vereist


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.