Press "Notify when price drops" button to track MLB® The Show™ 21 Jackie Robinson Edition price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 apr. 2021

Genre: Sports

Rating:

Developer: SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT

Cheats:

Main game: MLB® The Show™ 21 PS5

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

€84.99

Lowest price

€59.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

MLB® The Show™ 21 Jackie Robinson Edition
MLB® The Show™ 21 Jackie Robinson Edition Bundle
MLB® The Show™ 21 PS4
MLB® The Show™ 21 PS5

Release date: 16 apr. 2021

Genre: Sports

Rating:

Cheats:

Main game: MLB® The Show™ 21 PS5

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Deze editie omvat:
MLB® The Show 21™ (PS4™ & PS5™).
Jackie Robinson bat-skin.
1 diamanten keuzepakket.
2 gouden keuzepakketten.
1 Ballplayer Equipment-pakket.
10 The Show-pakketten.
10K Stubs™.
Dubbele dagelijkse aanmeldbeloningen.

STEEL DE SHOW

Ervaar snellere, diepere en intensere actiemomenten met talloze gamemodi, voor zowel beginners als terugkerende veteranen.

• Laat jouw speler stralen in Road to the Show en Diamond Dynasty.
• Geniet van de vernieuwde modi Franchise en March to October.
• Neem het op tegen je vrienden op PS4™ of PS5™ met crossplatform wedstrijden*.
• Voel de impact van iedere slag, vangst en botsing dankzij de meeslepende haptische feedback van de DualSense™ draadloze controller op PS5™.
• Hoor het publiek om je heen losgaan dankzij de Tempest 3D-Audio Tech in 360 graden voor compatibele hoofdtelefoons op PS5™.

Met dit product krijg je toegang tot zowel de digitale PS4™- als de digitale PS5™-versie van deze game.
Als je de PS4™-versie al hebt, krijg je de digitale PS5™-versie van deze game zonder extra kosten en hoef je dit product niet aan te schaffen. Als je een PS4™-disk hebt, kun je gebruikmaken van dit aanbod door de disk in de PS5™-console te stoppen om de digitale PS5™-versie te spelen of downloaden. Als je de PS5™ Digital Edition zonder disksleuf hebt, kun je met de PS4™-disk geen gebruikmaken van dit aanbod.


Offlinemultiplayer (2-4 spelers)
Onlinemultiplayer (2-8 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.