Press "Notify when price drops" button to track SAMURAI WARRIORS 4-II price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30-okt.-2015

Genre: Action

Rating:

Cheats:

Highest price

€39.99

Lowest price

€10.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.85 / 5

Ratings: 48

SAMURAI WARRIORS 4-II

Release date: 30-okt.-2015

Genre: Action

Rating:

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

De nieuwste titel die wordt uitgebracht voor de tiende verjaardag van de 'SAMURAI WARRIORS'-serie is er eindelijk: 'SAMURAI WARRIORS 4 - II'! Naomasa Ii is voor het eerst speelbaar en de verschillende persoonlijkheden van het tijdperk worden verder verkend in 'Story Mode', die zich nu richt op individuele personages.
De favoriet 'Survival Mode' is ook terug en is verbeterd ten opzichte van vorige versies.
De beste onderdelen van 'SAMURAI WARRIORS 4' zijn behouden, terwijl de balans in de actie, tussenfilmjes en het personage-ontwikkelingssysteem sterk zijn verbeterd. Verken de wereld van 'SAMURAI WARRIORS 4' opnieuw in deze nieuwe versie van de titel!

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1-2 spelers
Minimaal 545KB
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkspelers 2-2

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

SAMURAI WARRIORS 4-II ©2015 KOEI TECMO GAMES CO., LTD. SAMURAI WARRIORS and the KOEI logo are registered trademarks of KOEI TECMO GAMES CO., LTD. The KT logo is a registered trademark of KOEI TECMO HOLDINGS CO., LTD. All rights reserved.