Press "Notify when price drops" button to track Immortals Fenyx Rising™ PS4 and PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 dec. 2020

Genre: Role playing games / Adventure

Rating:

Developer: UBISOFT ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Subtitles: Czech, Dutch, English, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Spanish

Voice: English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish

Highest price

€69.99

Lowest price

€34.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Immortals: Fenyx Rising
Immortals Fenyx Rising ™
Immortals Fenyx Rising™ PS4 and PS5
IMMORTALS FENYX RISING Tracker

Release date: 3 dec. 2020

Genre: Role playing games / Adventure

Rating:

Cheats:

Subtitles: Czech, Dutch, English, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Spanish

Voice: English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Immortals Fenyx Rising brengt groots mythologisch avontuur tot leven.

Speel als Fenyx, een nieuwe gevleugelde halfgod(in), op een queeste om de Griekse goden te redden. Het lot van de wereld staat op het spel - jij bent de laatste hoop van de goden.

- Hanteer de kracht van de goden, zoals Achilles' zwaard en Daidalos' vleugels, om machtige vijanden te bestrijden en los oeroude puzzels op.
- Bevecht iconische mythologische monsters zoals cyclopen en Medusa in dynamische gevechten in de lucht en op de grond.
- Gebruik je vaardigheden en diverse wapens, waaronder zelfsturende pijlen en telekinese, en richt verwoestende schade aan.
- Ontdek een gestileerde wereld, bestaande uit zeven unieke gebieden, stuk voor stuk geïnspireerd door de goden.

Download zonder bijkomende kosten de PS4™-versie van deze game als je de digitale PS5™-versie koopt in de PlayStation™Store.


Eén offline speler
Online één speler. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Optionele aankopen binnen de game
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.