Press "Notify when price drops" button to track DRAGON QUEST BUILDERS 2 Digital Deluxe Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 12 jul. 2019

Genre: Role playing games / Adventure

Rating:

Developer: Square Enix LTD

Cheats:

Main game: DRAGON QUEST BUILDERS 2 Standard Edition

Highest price

€79.99

Lowest price

€32.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.74 / 5

Ratings: 46

Designer's Sunglasses
DRAGON QUEST BUILDERS 2
DRAGON QUEST BUILDERS 2 - Season Pass
Stackable Slime Recipe

Release date: 12 jul. 2019

Genre: Role playing games / Adventure

Rating:

Cheats:

Main game: DRAGON QUEST BUILDERS 2 Standard Edition

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
DRAGON QUEST BUILDERS 2 is een RPG waarin je kunt bouwen met blokken. Het spel bevat een charmante singleplayercampagne en een veelzijdige multiplayer bouwmodus voor maximaal 4 spelers. Ga samen met je mysterieuze metgezel Malroth op weg om een verlaten wereld weer tot leven te brengen. Ga dan met je bouwer online en werk samen met je vrienden om iets wonderbaarlijks te creëren. Bevat het volgende:

- DRAGON QUEST BUILDERS 2
- Stapelbaar Slime-recept
- Season Pass

De Season Pass bevat het volgende:
Designer's Sunglasses
Hotto Stuff-pack
Aquarium-pack
Modernist-pack

Het ”Hotto Stuff-pack”, “Aquarium-pack” en “Modernist Pack” zijn afzonderlijk te koop.

De “Designer's Sunglasses” zijn uitsluitend beschikbaar voor wie de DRAGON QUEST BUILDERS 2 Season Pass bezit.

Bespaar op content voor deze game door de Season Pass aan te schaffen. Content kan na release bij de PlayStation™Store gedownload worden.


Eén offline speler
Onlinemultiplayer (2-4 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.