Press "Notify when price drops" button to track ARKEDO SERIES price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 21-aug.-2018

Genre: Action / Arcade

Rating:

Cheats:

Main game: Arkedo Series: 03 - PIXEL!

0 DLC

Highest price

€4.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.19 / 5

Ratings: 162

Arkedo Series: 01 - JUMP!
Arkedo Series: 02 - SWAP!
Arkedo Series: 03 - PIXEL!

Release date: 21-aug.-2018

Genre: Action / Arcade

Rating:

Cheats:

Main game: Arkedo Series: 03 - PIXEL!

Geschikt voor PlayStation®3.

De veelgeprezen 'Arkedo Series' games zijn nu beschikbaar voor PlayStation®3. Giet je console in een kleurrijke wereld en maak je klaar voor de verbluffende old-school actie!

'JUMP!' is een platformer waar je 8-bit held moet verzamelen bommen voordat ze ontploffen. Je moet ook voorkomen dat verraderlijk vleermuizen, 2-weg krabben, scherpe stalactieten, en enkele andere bezienswaardigheden.

'SWAP!' is een Match-4 spel waar je moet duidelijk blokken voordat ze de bovenkant van het scherm. Combo's, bonus blokken, machtsblokken en de tijd stoppen zal u helpen om door middel van de vijf werelden in het spel.

'Pixel' is een platform avontuur spel waarmee je eindelijk te begrijpen waarom je een HDTV zo duur gekocht. De halo rond dikke vette pixels was nog nooit zo goed uitgezien!

1-2 players
HDTV screen resolution: 720p, 1080i, 1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2012 Arkedo. All rights reserved.