Press "Notify when price drops" button to track The Journey Down: Chapter Two price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 27 jun. 2018

Genre: Adventure

Rating:

Developer: BLITWORKS SL

Cheats:

Subtitles: English, German

Voice: English

0 DLC

Highest price

€19.99

Lowest price

€7.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.83 / 5

Ratings: 6

The Journey Down: Chapter Two

Release date: 27 jun. 2018

Genre: Adventure

Rating:

Cheats:

Subtitles: English, German

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Ver onder de rumoerige metropool van St. Armando treedt Bwana in de voetstappen van zijn verdwenen vader, samen met Kito en Lina. Tijdens hun zoektocht naar het geheimzinnige Underland stuiten ze op een duistere samenzwering die het lot van kapitein Kaonandodo in handen houdt.

In het tweede hoofdstuk wordt de situatie complexer wanneer onze helden in de mist onder de Edge duiken en terechtkomen in de schimmige, verraderlijke stad Port Artue, waar zij in het nauw gedreven worden door piraten en op de loop zijn voor de wet.

The Journey Down is een klassiek richt-en-klik avontuur met een Afro-Caribische twist.

Kenmerken
* Een meeslepend verhaal vol intrigerende avonturen
* Vele handgeschilderde omgevingen
* Een originele jazzy reggaesoundtrack
* Een volledig gesproken cast (Engels)
* HD-vormgeving
* Engelse en Duitse ondertiteling

***Vergeet niet dat er een bundel verkrijgbaar is met de complete trilogie***


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.