Press "Notify when price drops" button to track UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[st] price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16-feb.-2018

Genre: Fighting

Rating:

Cheats:

Highest price

€34.99

Lowest price

€34.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.78 / 5

Ratings: 9

UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[st]

Release date: 16-feb.-2018

Genre: Fighting

Rating:

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[st] is het hectische nieuwe vechtspel van de maker van de cultklassieker Melty Blood - en de Japanse undergroundhit die tot de verbeelding en de harten van de vechtspelcommunity heeft gesproken. Dit spel is eenvoudig te leren, maar biedt genoeg tactische diepgang om jaren te blijven spelen.

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1-2 spelers
Minimaal 4GB
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkspelers 2-8

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© FRENCH BREAD / ARC SYSTEM WORKS. Published by PQUBE Limited.