Press "Notify when price drops" button to track Just Dance 2018® price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26-okt.-2017

Genre: Music/rhythm

Rating:

Cheats:

0 Add-Ons

Highest price

€39.99

Lowest price

€19.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.55 / 5

Ratings: 53

Just Dance 2018®

Release date: 26-okt.-2017

Genre: Music/rhythm

Rating:

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Waar je ook vandaan komt, hoe oud je ook bent, of je nu een panda of een wortel bent: draai het volume omhoog en ontketen je innerlijke danser!

Just Dance 2018 is terug op 26 augustus 2017 met meer dan 40 nummers bij de lancering, en meer dan 300 nummers in Just Dance Unlimited. Proefperiode van 3 maanden inbegrepen!

Speel Just Dance 2018 met je smartphone! Download de gratis controller-app van Just Dance op je smartphone om met maximaal 6 spelers te dansen!

Van de nieuwste hits tot klassiekers voor het hele gezin! Dans op 40 nieuwe nummers, waaronder:
• Shape of You - Ed Sheeran
• Despacito - Luis Fonsi & Daddy Yankee
• 24K Magic - Bruno Mars
• John Wayne - Lady Gaga
• Waka Waka - Shakira
• Naughty Girl - Beyoncé
• Rockabye - Clean Bandit Ft. Sean Paul & Anne-Marie
...en nog veel meer!

Of je nu een danser in de dop bent of een professional die een nieuwe uitdaging zoekt: het is nog nooit zo makkelijk geweest om te dansen.

In-game aankoop optioneel

Minimaal 6MB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
Netwerkspelers 2-8
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Eye-camera vereist.
PlayStation®Move-navigatiecontroller of draadloze controller optioneel.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2017 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Just Dance, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.