Press "Notify when price drops" button to track RAYMAN price or check other PS3 / PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 mei 2008

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: UBISOFT ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Highest price

€4.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.47 / 5

Ratings: 3353

Rayman

Release date: 29 mei 2008

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: UBISOFT ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Compatibel met PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita en PlayStation®TV.

Alles is goed in het universum van Rayman tot op de dag dat een verschrikkelijk wezen de Electoon ontvoert. De verschrikkelijke Mister Dark wist dat wanneer hij de grote Protoon zou stelen, het balans in het universum van onze vriend Rayman zou worden verstoord en dat Rayman dit dan zou moeten oplossen. Tijdens het spel krijgt Rayman allerlei krachten waardoor zijn vaardigheden zullen worden uitgebreid. Dus naast springen, kan je straks ook met je vuisten gooien, je haar gebruiken als helicopter of aan platforms hangen. Naast deze speciale krachten krijg je er nog één of twee extra die je tijdens specifieke onderdelen kan inzetten. Dankzij al deze krachten kan jij de Electoons redden die in kooien zijn opgesloten.

Reis door verschillende werelden, elk onderverdeeld in een aantal speelvelden. Elke wereld eindigt met een baas. De uitdaging voor Rayman is exeptioneel en de levensduur van deze game is zeer lang. Jij gaat je zeker vermaken met Rayman’s World!

Dit product is een vernieuwde versie van een PlayStation® (PS one®)-klassieker. Sommige spelonderdelen kunnen afwijken van de originele PlayStation® (PS one®)-versie of zijn misschien niet beschikbaar.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik en 3 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 1995 Ubisoft. All right reserved