Press "Notify when price drops" button to track Final Fantasy® VIII price or check other PS3 / PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 dec. 2009

Genre: Role playing games / Adventure

Rating:

Publisher: Square Enix LTD

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.84 / 5

Ratings: 14430

Final Fantasy® VIII

Release date: 24 dec. 2009

Genre: Role playing games / Adventure

Rating:

Publisher: Square Enix LTD

Cheats:

Compatibel met PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable) en PlayStation®Vita. Niet compatibel met PlayStation®TV.

Tien jaar na zijn Europese debuut keert FINAL FANTASY® VIII terug naar de PlayStation®Store! Zet je schrap voor een episch avontuur samen met Squall Leonhart waarin hij het opneemt tegen een gezworen concurrent, oog in oog komt te staan met een boosaardige heks en intussen zijn eigen verwarrende dromen probeert te begrijpen...

Wanneer de president van het strijdlustige volk van Galbadia een verbond vormt met de schimmige heks genaamd Edea, kan alleen een elite groep huursoldaten (SeeD), onder leiding van een jongeman genaamd Squall, voorkomen dat deze toekomstige tirannen de wereld overheersen.

Informatie over het verwisselen van discs: tijdens het spelen van de game wordt je op een gegeven moment gevraagd om van disc te wisselen. Druk in dit geval op de PS-/HOME-toets en selecteer Overschakelen discs op het scherm dat wordt weergegeven. Selecteer vervolgens de disc waar om wordt gevraagd.

Dit product is een vernieuwde versie van een PlayStation® (PS one®)-klassieker. Sommige spelonderdelen kunnen afwijken van de originele PlayStation® (PS one®)-versie of zijn misschien niet beschikbaar.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik en 3 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 1999 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.
CHARACTER DESIGN: TETSUYA NOMURA

FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, the SQUARE ENIX logo, SQUARESOFT and the SQUARESOFT logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd.