Press "Notify when price drops" button to track Final Fantasy® V price or check other PS3 / PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 13 apr. 2011

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Square Enix LTD

Cheats:

Highest price

€9.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.51 / 5

Ratings: 1807

Final Fantasy® V

Release date: 13 apr. 2011

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Square Enix LTD

Cheats:

Compatibel met PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable) en PlayStation®Vita. Niet compatibel met PlayStation®TV.

Het is tijd voor een geschiedenisles: de klassieker FINAL FANTASY® V.

Wanneer de Tycoon King een onregelmatigheid bemerkt in de luchtstroom, snelt hij naar de Wind Shrine. Daar ziet hij het Wind Crystal in duizend stukken uiteenvallen. Tot overmaat van ramp slaat er een meteoriet in, waardoor de omgeving van Tycoon Castle wordt getroffen door aardbevingen.

Deze gebeurtenissen verbinden vier totaal verschillende mensen, zonder dat ze het weten. Samen staan ze voor een reis vol ontmoetingen en mysteries.

Het spel is voorzien van Engelse schermteksten.

Dit product is een vernieuwde versie van een PlayStation® (PS one®)-klassieker. Sommige spelonderdelen kunnen afwijken van de originele PlayStation® (PS one®)-versie of zijn misschien niet beschikbaar.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik en 3 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 1992, 1999, 2002 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.

FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, the SQUARE ENIX logo, SQUARESOFT and the SQUARESOFT logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd.