Press "Notify when price drops" button to track Zero Strain price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 13 aug. 2021

Genre: Action / Shooter

Rating:

Developer: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: Chamorro, English, French, German, Japanese, Spanish

0 DLC

Highest price

€9.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Zero Strain

Release date: 13 aug. 2021

Genre: Action / Shooter

Rating:

Cheats:

Subtitles: Chamorro, English, French, German, Japanese, Spanish

Zero Strain is een snelle shooter die zich afspeelt in een reeks top-down arena's, waar strategisch gebruik van aanval en verdediging van cruciaal belang is om elke uitdaging te overleven. Multiplayer online battle arena (MOBA)-elementen zin verweven met hectische shoot'em up-actie voor een unieke en fantastische ervaring, gepresenteerd in een neon wireframe-vormgeving.

Elke "construct" die je bestuurt, biedt je verschillende soorten wapens, die opgeladen worden door de schade die je aanricht, zodat je nog krachtigere vaardigheden tegen de sterkste vijanden kunt inzetten! Bepaal al spelend je strategie om vijandelijke aanvallers uit te schakelen en nog nooit eerder betreden dimensies te bereiken.

• Breng aanval en verdediging in evenwicht in op MOBA gebaseerde gevechten.
• Bestuur allerlei verschillende schepen, elk met 3 unieke wapens en een passieve vaardigheid.
• Laad wapens sneller op door efficiënt schade aan te richten.
• Ontwijk vijandelijke kogels terwijl ze het scherm vullen in shoot'em up-stijl.
• Houd gevaarlijke eindbazen goed in de gaten en pak ze strategisch aan!


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.