Press "Notify when price drops" button to track Easter Candy Break Head to Head price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 9 apr. 2021

Genre: Arcade

Rating:

Developer: SMOBILE INC

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

0 DLC

Highest price

€7.99

Lowest price

€7.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.17 / 5

Ratings: 6

Easter Candy Break Head to Head

Release date: 9 apr. 2021

Genre: Arcade

Rating:

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Easter Candy Break Head to Head is een retro arcade game waarmee 1 en 2 spelers head to head kunnen spelen in een competitieve arcade omgeving. Unieke geanimeerde stenen tuimelen naar beneden naar de gebruikers peddelen samen met Mini-Bosses en Powerups. Verzamel power-ups terwijl je door de levels gaat en je tegenstander verslaat. Dertig levels om in te strijden en te vechten tegen minibazen op weg naar de overwinning in singleplayer- en tweespelermodi.


Offlinemultiplayer (2 spelers)
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.