Press "Notify when price drops" button to track Ravensword: Shadowlands price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 9 apr. 2021

Genre: Action / Role playing games

Rating:

Developer: RATALAIKA GAMES SL

Cheats:

Subtitles: English

0 DLC

Highest price

€6.99

Lowest price

€6.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.47 / 5

Ratings: 17

Ravensword: Shadowlands

Release date: 9 apr. 2021

Genre: Action / Role playing games

Rating:

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Na de val van Ravenguard verviel de wereld in chaos. Het koninkrijk Tyreas stond alleen tegenover een zee van donkere-elven-indringers. Het Ravensword was verdwenen en donkere tijden braken aan. Als een afstammeling van een oude koninklijke bloedlijn heb jij als enige de kracht om het Ravensword opnieuw te hanteren en te herstellen wat verloren is gegaan.

Verken een uitgestrekte, zeer gedetailleerde wereld, verzamel krachtige wapens en voorwerpen, verbeter je vaardigheden en volg een indringend verhaal waarin je de mysteries van het koninkrijk Tyreas opheldert.

Schakel naadloos tussen eerste- en derdepersoonsperspectief terwijl je verschillende vaardigheden aanleert en besluiten neemt die invloed hebben op je missies en je reputatie!

Kenmerken:
* Verschillende mogelijkheden voor personage-aanpassingen en het voltooien van missies
* Bestrijd verschillende soorten monsters, waaronder gigantische prehistorische wezens
* Missies die uit verschillende delen bestaan, op basis van jouw keuzes
* Gebruik diverse wapens, zoals bogen, bijlen en zwaarden
* Vecht op basis van reflexen en precisie, met mogelijkheden om te pareren en ontwijken


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.