Press "Notify when price drops" button to track The Darkside Detective price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 8 apr. 2021

Genre: Adventure

Rating:

Developer: AKUPARA GAMES

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Spanish

0 DLC

Highest price

€12.99

Lowest price

€12.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.92 / 5

Ratings: 12

The Darkside Detective

Release date: 8 apr. 2021

Genre: Adventure

Rating:

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Waar cultaanhangers kruipen, waar demonen dwalen, waar het occulte ... occult? *kuch* Daar vind je detective Francis McQueen, de hoofdonderzoeker van de misdadig ondergefinancierde Darkside Division. Wanneer het kwaad op de deur van Twin Lakes City klopt, en zelfs wanneer het voor boetiekjes of in donkere gangetjes hangt, dan onderzoekt hij de zaken waar niemand zijn handen vuil aan wil maken.

Hij is de Darkside Detective.

----

In de VOLLEDIGE EERSTE SEIZOEN-collectie van deze reeks meervoudig bekroonde komische avonturen onderzoeken detective McQueen en zijn hulpje, agent Patrick Dooley, zaken die Twin Lakes en zijn bijzondere bewoners in hun greep houden. Wijs naar alles wat je ziet, klik je een weg door mysterieuze en enge locaties, gebruik je intelligentie (of leen die van een vriend) en los die zaken voor eens en voor altijd op!

Kenmerken
• 9 korte paranormale microzaken met onderzoeken in Twin Lakes City, inclusief een spectaculaire kerstspecial
• Minstens drie grapjes
• Schitterende HD-pixels
• Een gratis vloekverwijderaar, tot en met heksenspreuken van gemiddeld niveau
• Muziek van Ben Prunty, de audiotovenaar achter pareltjes zoals Into the Breach, Subnautica en FTL


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.