NL PS4

SAVE: 15%

Ends: 26 mei 2021

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground

Press "Notify when price drops" button to track Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 27 mei 2021

Genre: Strategy

Rating:

Developer: FOCUS HOME INTERACTIVE

Cheats:

0 DLC

Highest price

€39.99

Lowest price

€39.99

Lowest PS+ price

€33.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 11

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground

Release date: 27 mei 2021

Genre: Strategy

Rating:

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Leid een van de facties van Warhammer Age of Sigmar, een dark-fantasy-universum waarin onsterfelijke ridders op machtige Stardrakes tegen de dood vechten in allerlei rijken. Dit is Storm Ground, een wereld van legenden, helden, helse wezens en gruwelijke confrontaties.

Stel je leger samen in deze dynamische, spectaculaire, turn-based strategiegame vol veldslagen en snelle gevechten. Win om nieuwe eenheden en machtige uitrusting te krijgen en upgraden, en leer verwoestende vaardigheden.

Verken de niet-lineaire campagne van Storm Ground. Telkens als je aan een nieuw spel begint, sta je voor nieuwe uitdagingen om unieke eenheden en uitrusting te vinden. Bouw een eliteleger op en versla anderen in epische online duels.

• Eerste strategiegame op basis van Age of Sigmar van Games Workshop
• Spectaculaire en snelle tactische strijd
• Ontgrendel, verzamel en upgrade tientallen eenheden, uitrustingen en vaardigheden
• Speel solo of online in epische 1-tegen-1-gevechten


Eén offline speler
Onlinemultiplayer (2 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.