Press "Notify when price drops" button to track God of War™ price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 4 okt. 2019

Genre: Action / Adventure

Rating:

Developer: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Main game: God of War™ Digital Deluxe Edition

Subtitles: Dutch, English, French, German, Italian, Turkish

Voice: English, French, German, Italian

Highest price

€19.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

FREE

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.75 / 5

Ratings: 7670

God of War™ Digital Deluxe Edition
God of War® – Digital Edition

Release date: 4 okt. 2019

Genre: Action / Adventure

Rating:

Cheats:

Main game: God of War™ Digital Deluxe Edition

Subtitles: Dutch, English, French, German, Italian, Turkish

Voice: English, French, German, Italian

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Kratos heeft de godenwereld de rug toegekeerd en zich teruggetrokken in een vreemd land. Hier moet hij het opnemen tegen onverwachte dreigingen, maar krijgt hij ook een tweede kans om een vader te zijn. Hij reist met zijn zoon Atreus door de wrede wereld van Midgaard om samen de meest persoonlijke strijd van hun leven aan te gaan.
• Verken een duistere wereld vol krachtige elementen en angstaanjagende wezens, gebaseerd op verhalen uit de Noorse mythologie.
• Neem het op tegen vijanden in felle gevechten en word beloond voor tactische beslissingen en dodelijke precisie.
• Ontdek hoe Kratos in dit meeslepende verhaal zijn allerverterende razernij leert bedwingen om de band met zijn zoon te versterken.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.