Press "Notify when price drops" button to track Masters of Anima price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 10 apr. 2018

Genre: Action / Adventure / Strategy

Rating:

Developer: FOCUS HOME INTERACTIVE

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Russian

Voice: English

0 DLC

Highest price

€19.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.38 / 5

Ratings: 58

Masters of Anima

Release date: 10 apr. 2018

Genre: Action / Adventure / Strategy

Rating:

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Russian

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Masters of Anima is een origineel avonturenspel dat u diep de magische wereld van Spark in voert. Strijd tegen de krachten van het kwaad in strategische gevechten vol actie, waarin het snel nemen van tactische beslissingen zeer belangrijk is. Commandeer grote legers van wel 100 Wachters, dankzij de innovatieve gameplay.

Speel als otto, een Anima-leerling begiftigd met ongelooflijke krachten, en klim op naar de rang van Meester om eindelijk te trouwen met je verloofde Ana, gevangen door de verschikkelijke Zahr en zijn angstaanjagende Golems!

Gebruik de Anima-krachten om een leger van magische Wachters op te roepen. Leer tijdens je avontuur nieuwe typen Wachters te commanderen, elk met hun eigen unieke vaardigheden die nuttig zijn voor het verkennen van de wereld van Spark en om formidabele bazen uit te schakelen op je weg. Verwerf nieuwe krachten voor jezelf en je Wachters en wordt een ware Anima-meester.

Red je verloofde - en misschien zelfs de wereld terwijl je bezig bent!


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.