Press "Notify when price drops" button to track Suikoden IV price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 13-apr.-2017

Genre: Adventure

Rating:

Cheats:

0 Add-Ons

Highest price

€9.99

Lowest price

€2.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.69 / 5

Ratings: 87

Suikoden IV

Release date: 13-apr.-2017

Genre: Adventure

Rating:

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Ontdek de mysteriën van de vervloekte Rune van Bestraffing en zoek de legendarische 108 Sterren van het Lot in een onvergetelijke slag op open zee.
Vaar op een schip met veel bemanning, winkels en talloze minigames. Houd groepsgevechten, één-op-éénduels en tactische zeeslagen.
Vaar over grote oceanen, verken havens en ontdek prachtige eilanden.
Kies uit tientallen spelpersonages onder wie een aantal uit eerdere Suikodengames.

Dit product is een aangepaste versie van de originele PlayStation®2-game. Sommige functies wijken mogelijk af van de originele PS2™-versie of zijn helemaal niet beschikbaar.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2016 Konami Digital Entertainment