Press "Notify when price drops" button to track Persona 5 price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 4-apr.-2017

Genre: Role playing games

Rating:

Cheats:

Highest price

€49.99

Lowest price

€12.49

Lowest PS+ price

€24.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.92 / 5

Ratings: 923

Persona 5

Release date: 4-apr.-2017

Genre: Role playing games

Rating:

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

RPG-fans kunnen hun hart ophalen! Ontrafel het schelmenverhaal van een team fantoomdieven in het nieuwste deel van de met prijzen overladen Persona-serie.

Overdag ga je naar school in de grote stad, en kun je zelf bepalen hoe je je tijd besteedt. De relaties die je aangaat met de mensen die je ontmoet maken je sterker, zodat je je lot kunt volbrengen! Na schooltijd gebruik je je Metaverse Navigator smartphone-app om te infiltreren in paleizen (surrealistische werelden die gecreëerd zijn door de harten van corrupte volwassenen) en leid je je dubbelleven als fantoomdief.

Met de kracht van Persona moet je de criminelen van gedachten laten veranderen door de schat van hun verwrongen verlangens te stelen. Vecht met je nieuwe vrienden om de maatschappij te veranderen volgens jouw eigen gevoel van rechtvaardigheid!

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1 speler
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© ATLUS. ©SEGA. All rights reserved.
Sublicensed to and published by Deep Silver, a division of Koch Media, Austria.