Press "Notify when price drops" button to track Titanfall™ 2 Standard Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 okt. 2016

Genre: Action / Shooter / Adventure

Rating:

Developer: EA Swiss Sarl

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

€69.99

Lowest price

€3.99

Lowest PS+ price

€5.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.51 / 5

Ratings: 31344

Titanfall™ 2 Standard Edition

Release date: 28 okt. 2016

Genre: Action / Shooter / Adventure

Rating:

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Met grotere wapens maak je meer vrienden in Titanfall™ 2, de epische opvolger van het revolutionaire Titanfall. Respawn Entertainment geeft het genre een nieuwe impuls met een innovatieve singleplayer-campagne en multiplayer-ervaring die Titanfall 2 opnieuw neerzet als het snelste en meest intense schietspel ooit. Combineer en verover met nieuwe titans en pilots, dodelijkere wapens en een aanpassings- en voortgangssysteem boordevol features waarmee jij en je titan één onverslaanbaar en dodelijk duo vormen. Verenig en vernietig. Word één.

Krijg toegang tot de door Battlefield™ 1 geïnspireerde Red Baron Warpaint voor de Ion Titan in Titanfall 2 door beide games op hetzelfde account te spelen.Eén offline speler
Onlinemultiplayer (2-16 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
PS4-game kan worden bestuurd via PS Vita
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.