Press "Notify when price drops" button to track SAMURAI WARRIORS 4 price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 19-nov.-2014

Genre: Action

Rating:

Cheats:

Highest price

€49.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.81 / 5

Ratings: 200

SAMURAI WARRIORS 4

Release date: 19-nov.-2014

Genre: Action

Rating:

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

Samurai Warriors bestaat nu 10 jaar! Om dat te vieren is het verhaalspeltype compleet vernieuwd en kun je nu op twee manieren spelen. Ontdek de heldhaftige daden van krijgers door het hele land in Regional of beleef de laatste jaren van de turbulente Periode van de Strijdende Staten in A Land United. Maar liefst vijftig dappere krijgers spelen deze gebeurtenissen na. Geniet van nieuwe aanvallen zoals de bliksemaanvallen en wissel tussen twee personages op het slagveld in de leukste en meest bevredigende Samurai Warriors-game ooit. Tot slot kun je in de gloednieuwe Ronin Mode met je unieke krijger door Japan reizen om zo je eigen geschiedenis te creëren!

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1-2 spelers
Minimaal 540KB
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties
Netwerkspelers 2-2

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

SAMURAI WARRIORS 4 ©2014 KOEI TECMO GAMES CO., LTD. All rights reserved.
SAMURAI WARRIORS and the KOEI logo are registered trademarks of KOEI TECMO GAMES CO., LTD. The KT logo is a registered trademark of KOEI TECMO HOLDINGS CO., LTD.