Press "Notify when price drops" button to track Resident Evil price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 jan. 2015

Genre: Action / Horror

Rating:

Developer: CE EUROPE LIMITED

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Japanese, Spanish

Voice: English

Highest price

€19.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

€5.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.64 / 5

Ratings: 34704

Resident Evil

Release date: 20 jan. 2015

Genre: Action / Horror

Rating:

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Japanese, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
De bepalende game voor het genre survival-horror is terug! Bekijk de geremasterde HD-versie van Resident Evil.

In 1998 krijgt een team speciale eenheden de opdracht een aantal bizarre moorden in de buitenwijken van Raccoon City te onderzoeken. Als ze aankomen, worden ze aangevallen door een meute bloeddorstige honden en moeten ze hun toevlucht zoeken tot een landhuis. Maar de geur van dood hangt in de lucht. Met minimale middelen moeten ze zien te overleven.


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
PS4-game kan worden bestuurd via PS Vita


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.