Press "Notify when price drops" button to track Batman: Arkham Knight price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 jun. 2015

Genre: Action / Adventure

Rating:

Developer: Warner Bros. Interactive

Cheats:

Highest price

€49.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

€13.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.55 / 5

Ratings: 32706

BATMAN™: ARKHAM KNIGHT
Batman™: Arkham Knight PlayStation®4 Exclusive skins-pack
BATMAN: ARKHAM KNIGHT THEME
PlayStation® Exclusieve Scarecrow Nightmare-missies

Release date: 23 jun. 2015

Genre: Action / Adventure

Rating:

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
In Batman: Arkham Knight, de explosieve finale van de Arkham-serie, Batman wordt geconfronteerd met de ultieme bedreiging voor de stad die hij gezworen te beschermen. Inclusief de Scarecrow Nightmare missies exclusief voor PlayStation®, waarin Gotham valt ten prooi aan Vogelverschrikkers vrezen toxine en de beroemde stad verandert in een gekke, helse nachtmerrie.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.