BE PS4 / PS3

SAVE: 25%/50%

Ends: 23 jun. 2021

Journey™

Press "Notify when price drops" button to track Journey™ price or check other PS4 / PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 21 jul. 2015

Genre: Shooter / Adventure

Rating:

Developer: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Subtitles: Arabic, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Highest price

€14.99

Lowest price

€3.99

Lowest PS+ price

€5.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.63 / 5

Ratings: 52876

Journey™
Journey™ Trial

Release date: 21 jul. 2015

Genre: Shooter / Adventure

Rating:

Cheats:

Subtitles: Arabic, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Ervaar een van de prachtigste PlayStation®-games ooit en speel de bekroonde game Journey nu op PlayStation®4.

Verken uitgestrekte woestijnlandschappen en primitieve ruïnen en ontrafel de geheimen van een verloren beschaving.

Leid je nomade op zijn zware reis naar de bergtop aan de horizon. Zweef door de drukkende hitte en gierende wind van dit magische landschap en verken deze mysterieuze wereld in je eentje of samen met een vreemdeling die je pad kruist.

Ervaar deze wonderlijke game op PS4™ met verbluffende HD-beeldkwaliteit in 1080p en betoverende muziek. Deze persoonlijk reis zal je geest uitdagen, je hart beroeren en je jarenlang bijblijven.

Cross-Buy
• Koop deze game voor PS4™ of PlayStation®3 en ontvang de andere versie zonder extra kosten.


Eén offline speler
Onlinemultiplayer (2 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.


PS3™: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde PS3™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.