Press "Notify when price drops" button to track Bloodborne™: Game of the Year Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 25 nov. 2015

Genre: Action / Role playing games

Rating:

Developer: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Subtitles: Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Voice: English, French, German, Italian, Spanish

0 DLC

Highest price

€59.99

Lowest price

€14.99

Lowest PS+ price

€13.24

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.77 / 5

Ratings: 17718

Bloodborne™: Game of the Year Edition

Release date: 25 nov. 2015

Genre: Action / Role playing games

Rating:

Cheats:

Subtitles: Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Voice: English, French, German, Italian, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
JAAG JE NACHTMERRIES NA

De studio van Demon’s Souls™ en Dark Souls™ heeft een bejubelde actie-RPG ontwikkeld waar wereldwijd twee miljoen spelers razend enthousiast over zijn.

Een eenzame reiziger. Een vervloekte stad. Een dodelijk mysterie dat alles verslindt wat ermee in aanraking komt. Overwin je angsten in de vervallen stad Yharnam, een doodse plek die ten onder ging aan een vreselijke, alles verterende ziekte. Overleef jij de nacht?

Deze Game of the Year Edition bevat de DLC The Old Hunters, een nieuwe verhaallijn waarin je in de vreselijke nachtmerrie belandt van de jagers die ooit door de straten van Yharnam dwaalden.
Voeg nieuwe outfits en transformeerbare wapens toe aan je arsenaal, waaronder Simons boogmes, en beleef afstandsgevechten op een totaal nieuwe manier. Gebruik duistere betoveringen en verander jezelf in een afschrikwekkend beest. Welkom terug in Yharnam...


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
PS4-game kan worden bestuurd via PS Vita
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.