Press "Notify when price drops" button to track Borderlands 2 Ultimate Edition price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 8-dec.-2015

Genre: Shooter

Rating:

Cheats:

0 DLC

Highest price

€59.99

Lowest price

€5.84

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.81 / 5

Ratings: 404

Release date: 8-dec.-2015

Genre: Shooter

Rating:

Cheats:

'De pleuris is uitgebroken. Neem je vrienden mee.

Borderlands 2 Ultimate Edition biedt meer waar voor je geld dan ooit. Speel als een van de zes Vault Hunters en strijd in een enorme wereld vol monsters, psychopaten en het gemene genie Handsome Jack. Maak nieuwe vrienden, rust ze uit met een ontelbaar aantal geweren en vecht met z'n vieren in coöp of splitscreen in een daverende zoektocht naar wraak en verlossing op de planeet Pandora.

Inclusief: Captain Scarlett and her Pirate’s Booty! Mr. Torgue’s Campaign of Carnage! Sir Hammerlock’s Big Game Hunt! Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep! Allebei de Ultimate Vault Hunter Upgrade Packs! Mechromancer Character Pack! Psycho Character Pack! Alle 5 de Headhunter DLC Packs!'

.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.