Press "Notify when price drops" button to track Surgeon Simulator A&E + I Am Bread price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 apr. 2016

Genre: Unique

Rating:

Cheats:

0 DLC

Highest price

€19.99

Lowest price

€3.59

Lowest PS+ price

€6.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.09 / 5

Ratings: 114

Release date: 26 apr. 2016

Genre: Unique

Rating:

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Twee unieke games die zich afspelen in hetzelfde universum en allebei net zo maf zijn! Beleef het onvergetelijke verhaal van Bob vanaf zijn eenvoudige begin in I am Bread tot zijn avonturen op de operatietafel in Surgeon Simulator.

De meest bejubelde, enkelhandige, onhandige, belachelijke operatiesimulator op PS4™! Gebruik je controller om een van de zwierende armen van dokter Nigel Burke te besturen en opereer zijn vredige patiënt Bob, die vol vertrouwen zijn leven in jouw handen heeft geplaatst.

I am Bread is het epische verhaal van het avontuur van de boterham die toast werd. Breng deze ondernemende, kruimelende avonturier uit zijn veilige keuken voor een tocht door het huis van de nietsvermoedende eigenaar, zo de buitenwereld in. Hij ziet er brood in!


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.