Press "Notify when price drops" button to track ALIENATION™ price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 apr. 2016

Genre: Action / Shooter

Rating:

Developer: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Subtitles: Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish

Voice: English

Highest price

€19.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

€7.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.38 / 5

Ratings: 12689

ALIENATION™

Release date: 26 apr. 2016

Genre: Action / Shooter

Rating:

Cheats:

Subtitles: Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
WERK SAMEN OF WORDT UITGEROEID

Leid je elite-team in de strijd en verdedig de aarde tegen een verschrikkelijke buitenaardse invasie in deze waarzinnige, top-down twin-stick shooter.

Horden aliens overspoelen de planeet, en jij moet samen met drie vrienden de juiste tactiek zien te vinden om te overleven onder steeds moeilijkere omstandigheden.


RUN & GUN:
1. Schiet en plunder erop los in gigantische omgevingen die compleet kunnen worden verwoest en strijd tegen de buitenaardse horden.
2. Probeer verschillende spelersklassen uit, verdien skill-upgrades en laat je speelstijl je wapens en uitrusting bepalen.
3. Vecht samen met je vrienden of speel als een meedogenloze huurling mee in de games van andere spelers.
4. Hou je kills bij en vergelijk je statistieken met die van andere spelers.
5. Ervaar deze brute arcade-actie van de makers van Dead Nation™, RESOGUN™ en Super Stardust™.


Eén offline speler
Onlinemultiplayer (2-4 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
PS4-game kan worden bestuurd via PS Vita
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.