Press "Notify when price drops" button to track Skate City price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 mei 2021

Genre: Sports

Rating:

Developer: BUILT BY SNOWMAN INC

Cheats:

0 DLC

Highest price

€12.99

Lowest price

€12.99

Lowest PS+ price

€9.09

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.24 / 5

Ratings: 21

Skate City

Release date: 6 mei 2021

Genre: Sports

Rating:

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Skate door echte straten van iconische bestemmingen over de hele wereld. Beheers combo's van flip tricks, manuals en grinds om de beste scores neer te zetten in de challenge mode of geniet en skate op je gemak met Endless Skate. Ga naar de skate shop om je skater te personaliseren en speel alle items vrij!

Skate door drie iconische locaties die zijn gebaseerd op echte skateboardplekken in Los Angeles, Oslo en Barcelona.

Voer met gemak realistische trucs uit en skate net als de pro's.

Er zijn honderden combinaties mogelijk zoals flip tricks, grabs, grinds, spins en manuals.

Voltooi meer dan 100 uitdagingen of relax en skate in je eigen tempo met Endless Skate.

Personaliseer je skater en kies een nieuwe deck, trucs, wieltjes, schoenen, mutsen, brillen en kleding in de skateshop. Je kunt ook je haarstijl en huidskleur veranderen, nieuwe moves vrijspelen en je vaardigheden upgraden.

Originele soundtrack met sfeervolle lo-fi beats.

Leg je beste rondjes vast met onze ingebouwde opnametools en deel ze met anderen. Je kunt inzoomen, een fish-eye lens gebruiken, de camera draaien en zelfs de tijd vertragen om je beste tricks uit te lichten!


Eén offline speler
Online één speler. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.