Press "Notify when price drops" button to track El Hijo - A Wild West Tale price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 25 mrt. 2021

Genre: Unique

Rating:

Developer: HANDY GAMES GMBH

Cheats:

Subtitles: Arabic, Bulgarian, Chamorro, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese

0 DLC

Highest price

€19.99

Lowest price

€15.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.11 / 5

Ratings: 9

El Hijo - A Wild West Tale

Release date: 25 mrt. 2021

Genre: Unique

Rating:

Cheats:

Subtitles: Arabic, Bulgarian, Chamorro, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
"El Hijo - A Wild West Tale" is een spannend spaghetti-western stealth-spel, waarin je een 6-jarige jongen begeleidt
op zijn zoektocht naar zijn moeder.

Als zesjarige moet "El Hijo" altijd langs de gevaren van zijn wereld sluipen. Naarmate hij zijn uitdagingen overwint, krijgt hij zelfvertrouwen en sluwheid en daarmee meer plannen om langs zijn vijanden te komen. Zijn epische reis leidt hem door een afgelegen klooster, een woest en meedogenloos stuk woestijn en een grensstad vol met misdaad en schurkerij.

De reis begint wanneer een boerin en haar zoon worden aangevallen door bandieten die hun boerderij met de grond gelijk maken. De moeder besluit de jongen achter te laten in een afgelegen klooster om hem te beschermen. Er is echter iets vreemds aan de hand en hij plant zijn ontsnapping.

"El Hijo - A Wild West Tale" is een geweldloos stealth-spel waarin je vertrouwt op de ondeugende, speelsheid van een jong kind. Schaduwspel vormt de kern van het spel en "El Hijo" zal zich vaak moeten verbergen. Zonder onnodig nieuwe mechanica toe te voegen, wordt de gameplay op natuurlijke wijze uitgebreid, omdat variaties op bestaande mechanica geleidelijk worden geïntroduceerd en vervolgens gecombineerd om de uitdaging te vergroten. Deze wendingen op bekende mechanica zijn vaak een product van de gevarieerde, steeds gevaarlijker wordende omgevingen die "El Hijo" moet doorkruisen om zijn uiteindelijke doel te bereiken.

- Overleef het Wilde Westen met de slimheid van een jonge held
- Verken donkere kloosters, woestijnen en boomtowns in een spaghetti western-wereld
- Ga op in de schaduwen om je te verbergen voor de wettelozen
- Los speelse, maar lastige omgevingspuzzels op
- Gebruik een speels arsenaal aan tactisch speelgoed om verschillende desperado's te omzeilen en af te leiden
- Inspireer andere kinderen op weg naar vrijheid
- Geniet van de aangrijpende verhaallijn van een dappere zoon die op zoek is naar zijn moeder


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.