Press "Notify when price drops" button to track Motorbike Racing Bundle price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 jul. 2020

Genre: Racing

Rating:

Developer: MILESTONE SRL

Cheats:

Main game: RIDE 3

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Voice: English, French, German, Italian, Spanish

Highest price

€79.99

Lowest price

€13.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.78 / 5

Ratings: 9

MotoGP™19
RIDE 3

Release date: 23 jul. 2020

Genre: Racing

Rating:

Cheats:

Main game: RIDE 3

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Voice: English, French, German, Italian, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
RIDE 3:
Ben jij een groot racefan? Heb je altijd al de adrenaline door je lijf willen voelen gieren? Dan is RIDE 3 precies waar je op hebt gewacht!
In dit hoofdstuk van de reeks kun je op 30 verschillende circuits over de hele wereld racen met je favoriete motoren, die je kunt personaliseren met de verschillende aanpassingsopties.
Waar wacht je nog op? Begin je avontuur met RIDE 3.

MotoGP™19:
Race met de coureurs van het officiële kampioenschap van 2019!
Stort je op de nieuwe multiplayer-ervaring en groei uit tot Race Director.
Daag de nieuwe AI uit, duik door de geschiedenis van de MotoGP™ en ga op de creatieve tour met de grafische editors.


Eén offline speler
Onlinemultiplayer (2-12 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console
Optionele aankopen binnen de game
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.