BE PS4

SAVE: 40%/80%

Ends: 23 jun. 2021

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3

Press "Notify when price drops" button to track Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 4 feb. 2020

Genre: Arcade / Racing

Rating:

Developer: MILESTONE SRL

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Voice: English

Highest price

€69.99

Lowest price

€20.99

Lowest PS+ price

€9.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.77 / 5

Ratings: 189

Monster Energy Supercross 3
Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3

Release date: 4 feb. 2020

Genre: Arcade / Racing

Rating:

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Beleef het AMA Monster Energy Supercross-seizoen van 2019 opnieuw met 100 coureurs uit zowel de 450SX- als de 250SX-categorie en 15 officiële stadions en circuits. Bovendien kun je voor het eerst uitkomen voor de officiële Supercross-teams van het kampioenschap van 2019 in het speltype Career.
Bereid je voor op een geweldige coöpervaring in de gloednieuwe Compound, geïnspireerd door de officiële Supercross-testcircuits!

Dankzij de dedicated servers is online spelen nog leuker! Daag je vrienden uit in de openbare of besloten lobby of speel als Race Director!

Creëer, deel en download oneindig veel circuits met de Track Editor. Maak het circuit van je dromen of stem op je favoriete circuit en download het.

Race als vrouw en word de nieuwe Supercross-kampioen!

Dankzij de nieuwe physics op de grond en in de lucht, de nieuwe coureursmodellen en kersverse animaties ga je nog meer op in de game en kun je optimaal genieten van de wereld van Supercross!


Eén offline speler
Onlinemultiplayer (2-12 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Optionele aankopen binnen de game
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.