Press "Notify when price drops" button to track HYPER VOID COMPLETE price or check other PS4 / PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6-nov.-2018

Genre: Action / Arcade

Rating:

Cheats:

Parent game: Hyper Void

Highest price

€7.49

Lowest price

€7.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.17 / 5

Ratings: 23

Hyper Void (PS4)
Hyper Void Demo
Hyper Void VR Levels (PS4)

Release date: 6-nov.-2018

Genre: Action / Arcade

Rating:

Cheats:

Parent game: Hyper Void

Dit is de eerste keer dat ruimtegevechten niet alleen in verre sterrenstelsels worden gehouden, maar ook binnenin cross-dimensionale wormgaten!

Sla je een weg door golven met vijanden van alle rassen uit het heelal op je reis door vluchtige en waanzinnige wormgaten. Gemaakt in 3D van hoge kwaliteit met een spannende progressieve soundtrack!

Er wachten je meer dan 25 levels vol met uitdagingen en confrontaties met gevaarlijke vijandige leiders. En als dat nog niet genoeg is drie EPISCHE krachtmetingen met vijandige leiders zullen elk beetje ervaring die je hebt met ruimtegevechten op de proef stellen!

Ervaar de gevaarlijke ruimte en prachtige wormgaten van Hyper Void in VR. De upgrade van alle 29 levels zorgt voor de beste en meest vloeiende VR ervaring die er bestaat!

Met dit Cross-Buy-product mag je zowel de PS4™- als de PS3™-versie downloaden.

1 speler
Minimaal 700MB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
PS4™: Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
PS3™: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde PS3™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©IN|Framez Technology Corp.