Press "Notify when price drops" button to track The Surfer price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 13-dec.-2017

Genre: Sports

Rating:

Cheats:

Highest price

€39.99

Lowest price

€21.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.63 / 5

Ratings: 8

The Surfer

Release date: 13-dec.-2017

Genre: Sports

Rating:

Cheats:

Geschikt voor PlayStation®3.

The Surfer is een sport game in arcade-stijl met leaderboard, die over de hele wereld wordt gespeeld. De game beschikt over retro-gestileerde afbeeldingen, die gelaagd zijn over een hard-core fysica basis, wat voor een ongelooflijke diepte in de gameplay zorgt. Voor het eerst kun je fysiek in een surf game voelen hoe geweldig en levensecht je op en neer op de golven gaat, om zo meer momentum op te bouwen en als gevolg van de door de golven gegenereerde snelheid te kunnen scoren. In deze game met leaderboard ga je de concurrentie aan en de game is compleet met golven, die op en neer en naar links en naar rechts kunnen gaan en schuimkoppen hebben. In de Pro Tour strijd je 'hoopvol' tijdens de Qualifying Tour en probeer je een plek te veroveren voor de lucratieve Pro Tour.

1-2 spelers
PAL HD 720p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright 2017 Bungarra Software Pty Ltd | Alle rechten voorbehouden