Press "Notify when price drops" button to track Fallen Legion: Flames of Rebellion price or check other PS4 / PS3 / PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 12-dec.-2017

Genre: Role playing games

Rating:

Cheats:

0 Add-Ons

Highest price

€19.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.47 / 5

Ratings: 1576

Fallen Legion: Flames of Rebellion

Release date: 12-dec.-2017

Genre: Role playing games

Rating:

Cheats:

Eis op waar je recht op hebt.

Fallen Legion: Flames of Rebellion is een intens actierollenspel waarin elke veldslag een hartverscheurend gevecht is en aangrijpende keuzes het rijk beïnvloeden.

Reis door een geteisterd continent met Legatus Laendur en zoek steun om terug te nemen wat het rijk je hebt afgenomen. Verken prachtige, handgetekende streken die worden bewoond door rivaliserende soldaten en woeste draken. Vecht tegen vijandelijke hordes met een team van levende wapens en maak jezelf verwoestende combo-aanvallen meester om bazen die je uitdagen met het uitgewerkte gevechtssysteem van Fallen Legion te verslaan. Heers over je rijk te midden van felle veldslagen, neem moeilijke beslissingen en wees getuige van wat je keuzes teweegbrengen. Verenig je je krachten met een barbaarse generaal om een defensieve buff te bemachtigen of executeer je soldaten die met muiterij dreigen om één van je personages weer tot leven te wekken?

Met dit Cross-Buy-product mag je zowel de PS4- als de PS Vita-versie downloaden.

Compatibel met PlayStation® 4 en PlayStation® Vita.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
PS4™: Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
PS Vita: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2017, YummyYummyTummy, Inc. All rights reserved.