Press "Notify when price drops" button to track Dying Light price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 dec. 2017

Genre: Action / Shooter / Horror

Rating:

Developer: Warner Bros. Interactive

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English, French, German, Italian, Polish, Spanish

Highest price

€69.99

Lowest price

€10.79

Lowest PS+ price

€11.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.6 / 5

Ratings: 28379

Dying Light

Release date: 11 dec. 2017

Genre: Action / Shooter / Horror

Rating:

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English, French, German, Italian, Polish, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Dying Light is een actie overlevingsgameset waarin u de hoofdrol speelt. Dwaal in een stad rond die is verwoest door een mysterieuze epidemie, zoekend naar voorraden en handwapens om de hordes van vleesetende vijanden te verslaan die de plaag heeft gemaakt. 's Nachts dien je op de besmettingen te letten omdat ze steeds sterker worden, en steeds meer dodelijke nachtelijke jagers verlaten hun nesten om zich te voeden met hun prooi. Leef om nog een dag te overleven. Slaap lekker, veel geluk.


Eén offline speler
Onlinemultiplayer (2-5 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Optionele aankopen binnen de game
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.