Press "Notify when price drops" button to track The Metronomicon: Slay the Dance Floor price or check other PS4 / PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29-aug.-2017

Genre: Role playing games / Music/rhythm

Rating:

Cheats:

Highest price

€20.99

Lowest price

€6.99

Lowest PS+ price

€5.89

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.05 / 5

Ratings: 21

The Metronomicon: Slay the Dance Floor

Release date: 29-aug.-2017

Genre: Role playing games / Music/rhythm

Rating:

Cheats:

Red de wereld van magische partycrashers!

The Metronomicon geeft je een volledig verhaal met een kleurrijke groep muzikaal versterkte helden en slectheriken. Je bestuurt een groep van acht nieuwe meesters in de “ritmische gevechtskunsten” om een muzikale oorlog te voeren tegen danszuchtige monsters. Bestuur tot vier opeenvolgende helden en gebruik krachtige spreuken, boost je teamgenoten en versla je vijanden met magische buit en groovy dansmoves. De effectiviteit van je team schuilt helemaal in het ritme, dus doe je danskleren aan, zet papa’s discobal aan en bereid je lijf voor op The Metronomicon. En had ik de lokale coöp al genoemd? Want er gaat niets boven een gepantserde danspartner.

Met muziek van het talent van Jimmy Urine van Mindless Self Indulgence, Shiny Toy Guns, Perturbator, YACHT en nog veel meer!

1-2 spelers
Minimaal 950MB
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2016-2017 Akupara Games